на живо

"Тази секс афера ще ме преследва до гроба!"

Рейчъл Учител се оказва една от повече от 120 жени в леглото на легендарен спортист

Тежък е живота на жените, забъркали се в секс скандали с известни спортисти! 

Сещате ли се как през 2009 г. медиите гръмнаха с новината, че най-богатият спортист в света (800 млн. долара) - голфърът Тайгър Уудс е изневерил на жена си? Тогава започна и драмата на Рейчъл Учител. 

Хостесата в нощен клуб в Лас Вегас беше издебната от папараците да отива в хотелската стая на Уудс. Тогава голфърът беше женен за шведския модел Елин Нордегрен. 

Снимките от хотела предизвикаха лавина! Първо Нордегрен поиска развод, а след това стана ясно, че Уудс ѝ е изневерявал с повече от 120 жени! Това коства на голфъра доста пари, нерви и реклами, в които да участва. Рейчъл Учител обаче също е потърпевша.

"Когато сте във фокуса на толкова голяма секс афера, няма как тя да не ви преследва до гроба! Целият скандал се отрази и на моите отношения. Приятелският ми кръг доста намаля и до ден днешен си е такъв. Нямам доверие на много хора, тъй като това, което съм преживяла, няма как да го разберат", разказва днес Рейчъл.

Животът ѝ не е лесен и преди да спи с Тайгър Уудс. Само на 15 тя губи баща си заради свръхдоза наркотици. 11 години по-късно годеникът ѝ загива по време на терористичните атаки от 11 септември срещу Световния търговски център в Ню Йорк.

Рейчъл се опитва да се възползва от новата си популярност и през 2010 г. участва в телевизионно риеалити, в което известни личности говорят за своите проблеми.

От 2023 г. пък има свой подкаст, в който кани хора със странни истории. 

Рейчъл все още не е намерила своята половинка в живота. Преди месец тя се разведе с Мат Хан, който играе американски футбол за Пен Стейт Лайънс. 

В същото време Тайгър Уудс продължава да бъде най-богатият спортист, въпреки развода си с Нордегрен, който му коства 100 млн. долара. Той имаше връзка с голямата звезда в ските Линдзи Вон от 2013 до 2015 г. След това обяви отношения първо със стилистката Кристин Смит, а след това с управителката на ресторант Ерика Херман.