на живо

Тя ли е новата на Том Брейди? (ВИДЕО)

"Мис Словакия" продължава да подхранва слуховете

Словашкият модел Вероника Райек отново подхрани слуховете, че е новата до легендата на американския футбол Том Брейди. Красавицата публикува "Инстаграм" стори за "магията на новото начало", като то съвпада с новината, че 45-годишният играч прекратява кариерата си.

Отвъд Океана пишат за романс между Брейди и Райек от няколко месеца. "Мис Словакия 2016" бе определена за "най-вярната фенка на Том", след като изгледа мачове от НФЛ по екип с неговото име и номер.

"Ако някой ме попита дали обичам Брейди - да, обичам го и ми покажете някой, който не го обича. Дори хейтърите го обичат!", коментира хубавицата, омъжена за ресторантьора Виктор Райек.

В социалните мрежи блондинката, която си сътрудничи с марки като Dolce & Gabbana, Vera Wang и Moschino, публикува предимно снимки по бански или тоалети, подчертаващи формите ѝ.

Преди година Райек се забърка в скандал, след като се оплака, че губи пари и възможности за работа заради завистта на хората. Нейни фотоси са били докладвани многократно и заливани с обидни коментари.

"В днешно време често виждаме жени с наднормено тегло, дори затлъстели, които непрекъснато говорят за позитивност към тялото. Но ако едно високо и красиво момиче е доволно от тялото си, то веднага е остро атакувано", написа тогава тя.

Брейди е свободен не само в личен, но отскоро и в професионален план. Преди дни той обяви за втори път, че прекратява кариерата си. При предишния, преди година, размисли и остана в НФЛ още един сезон.

Предполага се, че именно това негово решение е довело до развода със супермодела Жизел Бюндхен. Вече бившите съпрузи бяха заедно между 2009 и 2022 г. и имат две деца - 10-годишната Вивиан и 13-годишния Бенджамин.