на живо

Убиха MMA боец в бар (ВИДЕО)

Мауро Шале бе прострелян от военен полицай

Убиха MMA боец в бар (ВИДЕО)
 

Трагедия се разтърси света на MMA. Боецът Мауро Шале напусна този свят само на 36-годишна възраст, съобщават медиите в Бразилия.

Бразилецът е бил прострелян в ранните часове на понеделник в местен бар насред Порто Алегре. Боецът е бил в компанията на своята приятелка, а двамата се скарали с военен полицай, който впоследствие е извадил пистолет и е стрелял по спортиста и неговата дама. Стрелецът не е изпълнявал служебните си задължения по това време, като се твърди, че свадата е станала и заради друга жена, придружаваща полицая.

Според някои полицейски доклади Мауро пръв е започнал конфликта и прострелял военния в слабините. Нещата ескалирали допълнително, когато пристигнали органите на реда, а Шале открил стрелба по тях и те отвърнали. Той успял да избяга от бара със своята кола, но малко по-късно катастрофирал и починал на място от раните си.

До този момент се знае, че служителят на реда и приятелката му, която е била простреляна в корема, са вън от опасност.

Шале бе част от компанията ММА Team Goat Management, която пусна изявление по случай трагичния инцидент.

За съжаление загубихме още един човек, станал жертва на брутално насилие в Бразилия. Това е нещо, което се повтаря всеки ден. Ти беше специален и никога няма бъдеш забравен“, написаха от компанията.

В професионалната си кариера Шоле има 13 победи и 9 загуби в MMA, като загуби последните си три мача.