на живо

В квартала: Антъни Джошуа се сбил с шестима (ВИДЕО)

Защо да оставя майка си сама заради някакво момиче, чуди се боксьорът

В квартала: Антъни Джошуа се сбил с шестима (ВИДЕО)

Антъни Джошуа се сбил с шестима наведнъж, докато отивал към кварталния магазин с намерението да си купи пиле. Бившият шампион по бокс в тежка категория разкри за случая в интервю за BBC и дори показа белези по юмруците си.

"Вижте - кожата ми не зараства особено добре. Една вечер излязох за пиле и в крайна сметка се сбих с шест момчета", заяви Джошуа, без да изпада в повече подробности. А водещият отбеляза, че Антъни е излизал на ринга срещу колоси като Владимир Кличко и Олександър Усик, но сега бойните му белези са от квартални хулигани. 

В същото интервю британецът сподели още, че все още живее с майка си в Лондон. "В нашата култура човек расте със семейството си. Оставаме в дома за дълго време. Подкрепяме своите родители. Защо ще се изнасям и ще оставя майка си сама? Заради някакво момиче?"

Джошуа подчерта, че възгледите му за семейните ценности са традиционни. "Когато едно момиче се свърже с мен, то не просто се жени за мен, то се жени за моето семейство".

Антъни призна още, че е пушил марихуана едва на 13 години. "Ако не можете да премахнете разсейването от живота си, не можете да станете добър спортист. Успях да напредна в бокса едва когато спрях да пуша."