на живо

Как се подготвят професионалните геймъри?

Гости на Натали Трифонова в епизод 32 на подкаста "Двама геймъри и половина" са Иван Чуров "DrNightWatch" и Влади "Deadset" Рашковски

Имат ли специална подготовка професионалните геймъри? Въпросът задава Натали Трифонова в 32-ия епизод на подкаста "Двама геймъри и половина". 

Отговорът идва от Иван Чуров, известен с прозвището "DrNightWatch". Той спечели миналата седмица ФИФА Лигата на България, освен това е професионален играч за Team Falcons, а в кариерата си има и второ място в Шампионската лига по ФИФА.

Откъде идва прозвището на DrNightWatch? Каква подготовка правят професионалните играчи? Как Доктора стига до професионалната сцена?

Какви са опциите за "пенсионираните" играчи в електронните спортове? Колко важна е психиката в професионалния гейминг и какви съвети дава DrNightWatch на начинаещите?

Всичко това в новия ни епизод! 

"Двама геймъри и половина", с водещ Натали Трифонова, можете да откриете на btvsport.bg, YouTube канала на bTV Media Group, платформата за отложено гледане btvplus.bg, както и в мрежите на Spotify, SoundCloud, Apple и Google.