на живо

Епизод 4: Зад кадър зад кадъра (ВИДЕО)

Всичко неизлъчвано покрай епичния финал на Лига Европа

Епизод 4: Зад кадър зад кадъра (ВИДЕО)
 

Последната част, свързана с финала на Лига Европа на нашия екип, е за нещата, които се случиха зад кадър при епизодите от поредицата.

Секунди след като нашият екип най-после напуска Сърбия след повече от два часа чакане, емоцията явно идва в повече. Гледайки към камерата и давайки леко газта, за да влезем триумфално в Унгария, дясната ни ръка неволно удря крака ни, с което скоростта ни рязко се увеличава.

Снимка: bTV

В броените десети, които имаме за реакция, спираме автомобила и в бързината… натискаме клаксона. Радваме се, че след тази ситуация оставаме невредими и без черепно-мозъчна травма!

Снимка: bTV

А битката след това с унгарския език и закупуване на винетка? Със сигурност това е един своеобразен дуел между нашия екип и неразбираемия език на местните. За наша радост – макар и с доста усложнения и опит номер 2, 3, 4 или 5 стигнахме до своя триумф.

Когато пристигнахме до Пушкаш Арена, макар и уморени от над 10-часовия път, от екипа ни сме пределно мотивирани да свършим своята работа на ниво. Дори и да се наложи да запишем нещо от… осмия път.

Снимка: bTV

Най-сериозните ни трудности в пътуването бяха свързани с… шофирането в Будапеща. Когато си пуснал навигацията, бързаш за стадиона и чуеш, че си наляво – поглеждаш и виждаш как в тази посока има 4 варианта за завиване. Или накратко – в тежките моменти рулетката на късмета беше изцяло в наша полза.

А какво да кажем да си близо до Моуриньо, но да не успееш да направиш интервю, тъй като от УЕФА не са предвидили да имаш подобен разговор. За сметка на това получихме интервю с капитана на Рома – Лоренцо Пелегрини, с когото и от влога се вижда, че… имаме проблеми с комуникацията.

Снимка: bTV