на живо

Треньорът на Дания: Жалко, че не победихме

Трябва да вдигнем нивото, призна Саутгейт

Треньорът на Дания: Жалко, че не победихме
 

Селекционерът на датския национален отбор Каспер Хюлманд каза, че не е разочарован от равенството 1:1 с Англия, но бе категоричен, че неговият тим е заслужавах успеха.

"Не мога да кажа, че сме разочаровани, но е жалко, че не спечелихме. Имахме добро усещане за мача и вярвахме, че можем да спечелим.

Но най-важното за мен е да играем така, както днес в предстоящите мачове. Можем да спечелим, можем да загубим, но да играем така, това е най-важното", подчерта той.

Т

Снимка: Reuters
реньорът похвали своя голмайстор Мортен Хюлманд, който въпреки същата фамилия не е роднина с него.

"Начинът, по който дойде в националния отбор, показва, че той е играч, който наистина иска да се включи и разбира какво е необходимо, за да стигне дотук. Той не се пести, винаги играе до краен предел“, каза треньорът Хюлманд.

"Очевидно не изиграхме мача толкова добре, колкото се надявахме. В момента не използваме топката достатъчно добре, трябва да вдигнем нивото. Трябва да поставим съперниците под по-голям натиск, отколкото в тези два мача. В момента просто не се движим, както бихме искали", бе мнението на мениджъра на Англия Гарет Саутгейт, цитиран от официалния сайт на УЕФА.

Снимка: Reuters

След този мач Англия е на първо място в група С с 4 точки, Дания и Словения делят второто място с по 2 точки.

В следващия мач "Трите лъва" ще играят срещу Словения, Дания ще се срещне със Сърбия. И двата мача ще се играят на 25 юни.