на живо

Бесният Роналдо: Сърбин му взе титлата и наградата (ВИДЕО)

Тимът на португалеца загуби Рияд Къп

Бесният Роналдо: Сърбин му взе титлата и наградата (ВИДЕО)
 

Кристиано Роналдо със сигурност си спомня с носталгия времената по европейските футболни терени. След като през 2023 г. премина в Ал Насър в Саудитска Арабия, като че ли звездата му започна да залязва. Това няма как да не ядосва амбициозния носител на 5 Златни топки. В последния мач на неговия тим се видя ясно.

Ал Насър загуби финала за Рияд Къп срещу Ал Хилал. Дори присъствието на Роналдо в стартовите 11 не предотврати кошмарното 0:2. 

И това не беше всичко за португалеца. Наградата за най-полезен играч на приятелския турнир отиде при... Сергей Милинкович-Савич от Ал Хилал. 

Снимка: Reuters

Фенове уловиха момента, в който сърбинът взима статуетката. Роналдо видимо недоволства, а след това свали сребърния си медал демонстративно и го хвърли в публиката.

Това не е първият път, в който сърбите изкарват от равновесие португалеца. През 2021 г. по време на световната квалификация между западните ни съседи и Португалия гол на Роналдо беше отменен, а той хвърли капитанската си лента. 

Снимка: Reuters

Финалът за Рияд Къп не премина и без традиционните скандирания "Меси, Меси", които феновете на противниците използват, за да вбесят Роналдо. Двете звезди на футбола не се изправиха един срещу друг именно в този турнир, тъй като португалецът беше контузен и пропусна мача срещу Интер Маями.