на живо

Епизод 6 на "Пустинна буря": В очакване на боксово наказание

Валери Генов отново показа по-голяма точност в прогнозите и избегна сблъсък с националките Златислава Чуканова и Аслъ Мехмедова

Епизод 6 на "Пустинна буря": В очакване на боксово наказание

В новия епизод на дигиталната ни поредица "Пустинна буря" беше поставено под внимание забележителното представяне на Англия на Мондиала. Сред откроените от водещите Валери Генов и Калоян Кюркчиев бяха нидерландците, които безапелационно спечелиха своята група.

След втория кръг на груповата фаза стана ясно, че победителят е добре познат – Валери. Той има два точни резултата и с общ актив от 10 точки спечели своеобразния дуел и тази седмица. За Калоян остават утешителните 8 пункта и среща на ринга с боксовите националки – Златислава Чуканова и Аслъ Мехмедова.

След забавяне и корекции, внесени около портрета на Валери Генов, Калоян най-после показа своето творение. То изглеждаше добре, а причината – чужда помощ, на която е разчитал, за да стигне до подобен краен резултат.

Двамата водещи напомниха, че можете да се включите в нашата фентъзи игра на световното, като в лигата на bTV запазват мястото си в топ 100. Как можете да се присъедините към нея - вижте тук: https://bit.ly/3ipo4OO

Снимка: bTV

Снимка: bTV

Епизод 1 - https://bit.ly/3ATzdxM

Епизод 2 - https://bit.ly/3ATAlBw

Епизод 3 - https://bit.ly/3GRnDqx

Епизод 4 - https://bit.ly/3OJC9m1

Епизод 5 - https://bit.ly/3GWtATa