на живо

Смъртни закани към мароканче след "Къде е Роналдо? Плаче в колата си!"

11-годишно момиче се превърна в интернет сензация

11-годишно момиче от Мароко се превърна в интернет сензация, след като се подигра зловещо с Кристиано Роналдо след отпадането на Португалия на четвъртфиналите на световното първенство в Катар!

Именно Мароко изхвърли "мореплавателите" от мондиала, а след двубоя развълнуваното от успеха дете беше безмилостно пред телевизионните камери:

"Летището за Португалия е натам. Къде е Роналдо? Плаче в колата си! Горкият Роналдо".

Клипът с нахаканото хлапе светкавично стана в хит в социалните мрежи, но вълната на отмъщение също заработи незабавно. Стотици фенове на петкратния носител на "Златната топка" заляха момиченцето със смъртни заплахи.

Други пък прибегнаха до колажи с лика на смеещия се французин Килиан Мбапе, посочвайки, че французите ще отмъстят, както и се случи.

"Тя е на 5, а той има 5 купи от Шампионската лига", "Мбапе ще разплаче това детенце и ще приземи наглите мароканци", "Килиан ще разбие мечтите им и ще го отпразнува в стил Кристиано" и "Спокойно, Мбапе ще се погрижи, ще покаже кой е шефът" бяха част от коментарите.

Потребител в "Туитър" прекрачи границата, заплашвайки момичето с изнасилване и го нарече "малка кучка". Акаунтът му веднага бе докладван от хиляди потресени.

Видеото с мароканчето, което се гаври с Роналдо предизвика истерия и в ТикТок, където се надпреварват в шегите с обидените "фенчета на Роналдо".

Почитателите на португалската суперзвезда бяха обявени за токсични и аморални, а в социалните мрежи се надяват, че истинските му фенове не са такива и могат да бъдат над нещата.

Междувременно се появи аудиозапис, в който майката на момиченцето поднася своите извинения на Роналдо: "Моля да я приемете като своя по-малка сестра. Тя просто повтаряше чутото наоколо. Жертва е на социалните мрежи".