на живо

Грациите загряха за Световната купа пред погледа на легенди

Финалите в София можете да гледате в неделя (14 април) от 12:30 ч. пряко по bTV, RING и онлайн тук

Грациите загряха за Световната купа пред погледа на легенди

Националките по художествена гимнастика с последни приготовления за Световната купа. Грациите направиха отлична подиум тренировка ден преди старта на турнира, който ще се проведе в Арена София.

Финалите можете да гледате в неделя (14 април) от 12:30 ч. пряко по bTV, RING и онлайн тук.

Днес Боряна Калейн, Стилияна Николова и ансамбъл жени, в състав Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева, показаха композициите си в рамките на 30 минути. Те допуснаха някои неточности, но като цяло се представиха отлично.

Снимка: Lap.bg

В залата присъстваха легенди като президента на БФХГ Илиана Раева и трикратната световна шампионка Мария Гигова, както и много родни и чуждестранни специалисти.

Състезанието в столицата започва утре от 10:30 ч.с квалификации на обръч и на топка в индивидуалната надпревара, а от 19.00 ч. ансамблите ще покажат композициите си с пет обръча. Калейн и Николова са във втория поток от 13:00 часа, а ансамбълът на България стартира участието си в 20:00 ч. също във втората група.

Снимка: Lap.bg

Арена София вече е напълно готова за началото на Световната купа. Красива, стилна и функционална, подредена с много старание и вкус, тя е напълно в хармония с красивите момичета, които ще мерят сили в едно от най-силните състезания в художествената гимнастика.