на живо

Химнът на Димитър Бербатов (ВИДЕО)

11 деца посветиха песен на нападателя, която за първи път ще прозвучи на ст. "Васил Левски"

bTV

Димитър Бербатов вече има свой химн. 11 талантливи деца му посветиха песен в знак на благодарност за подкрепата. 

Видео:

Химнът ще прозвучи за първи път на 14 юни - преди Мача на годината на стадион "Васил Левски". bTV Action ще излъчва пряко събитието от 18:00 часа.

Екипът ни получи възможността да бъде част от една от последните репетиции на децата преди голямото шоу. 

"Ти можеш както никой друг да даваш надежда и твоят отбор е тук". Това е стих от искреното послание, което децата изпращат чрез песен към Димитър Бербатов. Всички те през годините са били част от фондацията на нападателя. Текстът е на Йоана Мирчева, която има проста формула за създаването на творба, която 40 000 души ще чуят на стадион "Васил Левски".

"Трябва да си семпъл. Трябва да си много обран и трябва да ти докосва сърцето. Пиша така, както аз бих искала да го чуя. И като си го пея, да ми звучи естествено и хубаво", споделя Йоана. 

Композиторът Петър Алексиев, също е бил част от фондацията на Бербатов. Голмайсторът на България за всички времена е големият му идол. И сега една дълго чакана мечта на Петър се сбъдва.

"Най-хубавите спомени са от това, което е постигнал Бербатов. Събота и неделя съм си правил програмата спрямо неговите мачове. Когато бях по-малък също бях направил опит за химн на Бербатов. Той така или иначе не видя никакъв свят и не се чу никъде . Сега всичко е перфектно. Чувството е уникално да направиш химн за своя детски идол", заявява с усмивка Петър. 

Песента за Мача на годината на 14 юни е готова. Готов е и детският отбор от музикални таланти на Бербатов. Момчетата и момичетата ще стъпят на терена с екипи от 1-ви до 11-ти номер. И вече нямат търпение.