на живо

13-годишен впечатлява с 483 гола в 87 мача (ВИДЕО)

В "Милан" възлагат огромни надежди на Франческо Камарда

13-годишен впечатлява с 483 гола в 87 мача (ВИДЕО)

13-годишният талант на "Милан" Франческо Камарда се превърна в сензация. Тийнейджърът може да се похвали с феноменалните 483 гола в 87 мача за различните формации на италианския гранд. Не, няма грешка! Резултатността му бе изведена на преден план след публикация на скаута Скиаболата Морбида в социалната мрежа "Туитър".

Трябва да се вземе предвид, че нивото на съперниците варира, като част от двубоите не са и 11 срещу 11. Показателно е обаче, че Камарда вече играе за под 15-годишните заедно със сина на легендата Кларънс Зеедорф - Дензъл Мигел Виана.

Камарда блести в италианския шампионат (U15), въпреки че мери сили с по-развити физически противници. Миналия уикенд Франческо отбеляза два гола срещу "Верона", напомняйки за огромния си потенциал.

Статистиката на Камарда връща феновете към тази на Боян Къркич за "Барселона" при подрастващите, което трябва да служи като предупреждение. Все пак последният в момента е на 31 години и доиграва неособено впечатляващата си кариера в японския "Висел" Кобе.

Дали Камарда ще се превърне в суперзвезда - предстои да разберем. Дотогава, за всеки случай, запомнете това име!