на живо

16 000 срещу 17 000 в Киев: В очакване на финала на Шампионската лига

Не пропускайте най-важния мач за футболния сезон тази вечер от 20:30 ч. пряко по bTV Action

Getty Images

Черешката на тортата на европейския футболен сезон ще бъде поставена тази вечер в Киев! "Реал" Мадрид и "Ливърпул" ще излязат един срещу друг на терена на стадион "Олимпийски" в украинската столица Киев, за да определят кой ще бъде крал на Европа.

Испанският гранд се бори за безпрецедентна трета поредна титла от турнира, докато изненадата "Ливърпул" разчита, че отново ще шокира всички. Крайният победител ще стане ясен преди полунощ, а цялото зрелище може да гледате пряко по bTV Action от 20:30 ч.

"Ливърпул" има леко предимство, но не на терена, където резултатът в началото ще бъде 0:0, а по трибуните. 17 000 са феновете на мърсисайдци, който пропътуваха разстоянието до Украйна, за да гледат на живо своите любимци.

"Реал" пък ще разчита на точно 15 991 гърла, които ще викат за Кристиано Роналдо и компания.

Мерките за сигурност преди финала са изключително строги. Улиците около стадиона са затворени, а феновете ще бъдат проверявани щателно. Заради буферните зони по трибуните капацитетът на спортното съоръжение е намален на 63 000 души.

А ако не сте сред щастливците, които имат билет за събитието, в 20:30 ч. пуснете телевизора си на bTV Action, за да преживеете поредния атрактивен финал с марка "Шампионска лига".