на живо

Матей Казийски се завръща в ефира на RING

Цветан Соколов и "Лубе Чивитанова" - на живо на btvnovinite.bg

Нова порция качествен волейбол с марка италианска Серия А1 ще предостави на феновете bTV Media Group. Този уикенд можете да проследите не два, а цели три сблъсъка от най-силното клубно първенство, като в две от срещите ще има и българско участие.

В събота от 16:15 ч. Матей Казийски и "Калцедония Верона" гостуват на "Равена".

Домакините записаха две победи в последните три кръга, с което се доближиха само на точка от намиращия се на осма позиция отбор на "Монца". Към момента "Равена" запазва шансове за класиране в плейофната фаза. Възпитаниците на Винченци Ди Пинто ще преследват задължителен успех.

"Калцедония" е в серия от 3 поредни победи и ще разчита на лидера си - Матей Казийски, за да продължи възходът на тима, който се намира на шеста позиция. В последния кръг отборът на българския посрещач записа убедителен успех с 3:1 над "Сиена". Откакто играе за "Верона" Матей Казийски няма мач, в който да не е реализирал поне 12 точки. 

Далеч от дома "Калцедония" обаче не може да се похвали с положителен баланс, като има едва един успех в последните си 5 мача.

В неделя, по RING от 16:30 ч., "Модена" и "Перуджа" се изправят един срещу друг в дербито на 20-ия кръг. Домакините са в серия от 8 поредни победи у дома над този съперник.

В последния кръг "Модена" записа труден успех над "Падуа" с 3:2, при който над всички беше Иван Зайцев със своите 25 точки. В неделя следобед за противопоставяне на "Перуджа" четвъртите в класирането ще разчитат именно на него. Ако спечели, "Модена" може да изпревари "Лубе Чивитанова" и да се изкачи до третото място.

Кубинското острие с полски паспорт Вилфредо Леон продължава да тормози посрещането на съперниците. Ще успее ли и този път да причини главоболия на опонентите си и ще запази ли "Перуджа" първата си позиция? Отговорът - в неделя, пряко по телевизия RING.

Веднага след това - от 19 ч., на сайта btvnovinite.bg ще бъде излъчен стрийм с коментар от гостуването на Цветан Соколов и "Лубе Чивитанова" на "Сора". Мачът можете да гледате напълно безплатно и без нужда от регистрация.

"Сора" се намира на незавидната 12-а позиция и все още е в търсене на първи успех през календарната 2019-а година.

"Лубе" вече е в серия от 5 поредни победи, а Цветан Соколов е неизменна част от състава на Фердинандо Ди Джорджи. Отборът на българския диагонал заема третото място и продължава да се бори за осъществяване на своята цел - шампионската титла.