на живо

5 гола и неуспешен опит за червен картон в мача между "Тотнъм" и "Рома"

Гледайте запис на цялата среща от 14:00 ч. по RING

Reuters

Пет гола и неуспешен опит за червен картон - с това ще бъде запомнена срещата между "Тотнъм" и "Рома" от турнира Интернешънъл чемпиънс къп.

Мачът се игра на стадион "Ред Бул Арена" в Ню Йорк, САЩ. Краен победител стана италианския тим, който успя да отбележи победно попадение в самия край.

Резултатът беше открит след спорна дузпа за "Рома" в 13-ата минута. Първоначално реферът Иларио Грайеда даде знак играта да продължи, а след това посочи бялата точка. Точен беше Диего Пероти.

При една от претенциите за грешно отсъждане от страна на щаба на "Тотнъм", съдията опита да изгони помощник треньора Мигел Дагостино, но той отказа да напусне скамейката и остана до края на мача при резервите.

"Рома" удвои преднината си чрез дебютанта Ченгиз Юндер в 70-ата минута.

Три минути преди края "Тотнъм" стигна до привиден почетен гол чрез Хари Уинкс. В 90-ата минута обаче равенството беше факт. Винсент Янсен прати топката във вратата на "Рома".

И докато на терена и в щабовете се настройваха за изпълнение на дузпи, 18-годишният Марко Туминело сложи край на спора с гол в допълнителното време.

Целия запис на срещата може да гледате днес (26 юли) от 14:00 ч. по RING.