на живо

7 футболни половинки, които украсиха 2016 г.

Най-атрактивните, най-интересните, най-запомнящите се

Джорджина Родригес

Новата приятелка на Кристиано Роналдо ще бъде запомнена със своята скромност. Тя работеше като продавачка в магазин на Gucci в Мадрид. Заради връзката си с португалеца бе принудена да напусне заради постоянната обсада на папараци. Джорджина затвори профилите си в социалните мрежи и по никакъв начин не се стреми да попада в центъра на медийното внимание.

София Никитчук

Нападателят на руския национален отбор и "Краснодар" Фьодор Смолов не преживя твърде дълбоко раздялата си с Виктория Лолирьова. След няколко кратки връзки той се задържа при "Мис Русия 2015" София Никитчук.

Аника Ваго

Съпругата на новото попълнение на "Краснодар" Кристиан Рамирес се старае да не изостава от своята половинка. Подобно на мъжа си, Аника си пада по татуировките.

Ериона Сюлеймани

Изминалата година ще се запомни най-вече с европейското първенство във Франция. Португалия бе над всички на терена, но по трибуните властваше Ериона - съпругата на швейцарския халф Блерим Джемайли. Камерите непрекъснато я следяха и тя бързо се превърна в любимка на феновете.

Аура Руис

Представянето на Хесе Родригес в ПСЖ за малко да пропадне заради атрактивната му приятелка. Испанката се появи в разгара на събитието и прикова вниманието на всички фоторепортери и журналисти.

Нина Вернблум

През 2016 г. Нина и съпругът й - шведския халф Понтус Вернблум - заведоха сина си Миле на първа тренировка в академията на ЦСКА Москва. Руските медии останаха впечатлени от визията й.

Пери Едуардс

Новата приятелка на Алекс Окслейд-Чембърлейн е отлично позната във Великобритания. Тя е популярна певица от момичешката група Little Mix и впечатлява на сцената с дръзките си тоалети.