на живо

8 години семейство: Ивет Лалова и Симоне празнуват годишнина

"Още един камък в нашата крепост", написа съпругът на чаровната лекоатлетка

Instagram

8 години от онова "Да!". 8 години подкрепа в добро и лошо, 8 години с поглед към една цел. Ивет Лалова и съпругът ѝ Симоне Колио празнуват днес (21 септември) годишнина от своята приказна сватба. 

Двамата се венчаха през 2013 г. в града, в който живеят - Риети. Церемонията беше в църквата "Сан Доменико", а Ивет блестеше с красивата си рокля и широката си усмивка. 

Днес, 8 години по-късно, българската лекоатлетка и нейният съпруг и треньор, продължават да градят крепостта, наречена "семейство". Така представи процесът Симоне в публикация в социалните мрежи.

Снимка: Instagram

"Днес се навършват 8 години, откакто се ожених за своята принцеса. Поставяме още един камък в процеса на изграждане на нашата крепост. Честита годишнина, любов моя!", написа Симоне и публикува снимка от приказния ден.

Ивет не закъсня с отговора, като избра актуална фотография.

"8 години госпожа Колио. Най-красивите години в моя живот. Честита годишнина, Симоне", написа тя.

Снимка: Instagram

Наскоро, в специално интервю за предаването "Преди обед", Ивет разкри, че двамата винаги празнуват важния ден и се надява и този път Симоне да я изненада с подарък.

Двамата са заедно не само вкъщи, но и по време на тренировки. Симоне е един от най-добрите физиотерапевти и основна причина за спортното дълголетие на Ивет. В Токио преди два месеца българката участва за пети път на олимпийски игри.