на живо

Аарън Рамзи поднови тренировки с „Арсенал”

Националът на Уелс е възстановен от контузията, получена в мача срещу „Ливърпул”

Getty Images

Аарън Рамзи вече тренира на пълни обороти с „Арсенал”. Той е напълно възстановен след контузията, която получи в първия мач от Висшата лига за този сезон срещу „Ливърпул”.

25-годишният полузащитник се подготвяше предимно във фитнеса, но днес се включи на 100% в заниманието на „артилеристите”.

Снимка: Getty Images

Въпреки това Арсен Венгер едва ли ще разчита на уелсеца за предстоящия мач от Премиър лийг срещу „Суонзи” идната събота.

Френският специалист иска да е напълно сигурен, че няма да повтори грешката си с Рамзи, който се завърна в Англия с лека травма след края на Евро 2016, което допринесе и към последвалото му по-дълго отсъствие от футболните терени.

Добрата новина за Венгер е Франсис Коклен. Дефанзивният полузащитник трябваше да бъде извън игра до ноември, но вече е възстановен от контузията в коляното и ще може да играе още в следващия мач.

Снимка: Getty Images

Междувременно Мезут Йозил увери, че физическото му състояние е добро, след като бе сменен заради съмнения за контузия на полувремето на световната квалификация между Германия и Северна Ирландия, спечелена от Бундестима с 2:0.