на живо

Абонаментните карти за мачовете на ЦСКА чакат притежателите си

Абонаментните карти за домакинските мачове на ЦСКА са изработени и чакат своите притежатели. Това бе оповестено официално от клуба. От прес службата на ЦСКА информират привържениците, че могат да се сдобият с картите си на стадион Българска армия, като търговският отдел ще работи 20:00 тази вечер.

От ЦСКА поясняват, че утре феновете могат да получат картите си до 18:00ч - 30 минути преди началото на срещата за Купата на България срещу София 2010.

Към момента са готови абонаментните карти за сектор В и сектор Г. В най-скоро време се очаква и пропуските за сектор А на "Армията" да бъдат изготвени.

Ето и цялото обръщение към привърцениците на ЦСКА:

Армейци,

Искаме да Ви информираме, че вече са изработени и ви очакват на „Армията“ и абонаментните карти за Сектор В. Своите пропуски може да получите срещу издадената ви квитанция в сградата на Администрацията, Търговски отдел, ет. 1, ст. 4. Днес отделът ще работи до 20:00ч., а утре до 18ч. Изработени са също така и абонаментните карти за Сектор Г и ВИП ложа. В най-кратки срокове ще бъдем готови и с пропуските за Сектор А.

 

Нека заедно да подкрепим любимия ни отбор!