на живо

Aдениджи: "Левски" не е по-слаб от "Лудогорец" (ВИДЕО)

Искам да съм най-добрия и да спечелим титлата, пожела си нигериецът

"Левски" не е по-слаб отбор от "Лудогорец" и ще се бори за титлата, обяви Бабатунде Aдениджи. Нападателят на "сините" бе избран за играч №1 на четвъртия кръг в Първа професионална лига в традиционната анкета на футболните треньор и Пресклуб “България”.

“Ние сме едно семейство. Благодаря на треньорския щаб за възможността да играя за този отбор. Искам да стана шампион. Само "Левски"!”, бяха първите думи на нападателя.

"Вече се чувствам добре. Животът в София е много хубав. Трябва да играем така, както можем, за да спечелим титлата. Засега съм научил някои елементарни думи на български, които ползваме на терена. Целта ни е да създадем един страхотен колектив, защото толкова години вече не сме печелили нищо. Моята лична мечта е да стана един от най-добрите в "Левски". Трябва да сме хладнокръвни, спокойни, както и да имаме цел пред себе си, за да можем да я преследваме".

Нигериецът разказа, че кариерата му е стартирала още в училище. "Именно там ме забелязаха и започнах да се налагам в първия си клуб "Съншайн Старс". Той е и един от най-великите в Нигерия, но "Левски" е много по-добър от него, защото играе във всякакви силни турнири в Европа".