на живо

Акрапович пред bTV: Трябва да покажем, че не сме тук като туристи (ВИДЕО)

"Искам да неутрализираме "Клуж", но хората да видят и нашите качества"

Акрапович пред bTV: Трябва да покажем, че не сме тук като туристи (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович заяви, че утре "армейците" ще опитат да неутрализират силните страни на "Клуж", но се надява отборът му да покаже и своите. "Червените" гостуват на "Клуж" в петия кръг от група 1 в Лига Европа в преследване на първи успех в турнира за сезона. До момента вицешампионите имат една спечелена точка - срещу "Рома" в Рим (0:0).

"Трябва да направим мача колкото се може по-труден за съперника, както и в първия. Тогава ЦСКА доминираше, но загуби ритъм след един корнер и в крайна сметка "Клуж" спечели. Можем утре да се опитаме по същия начин да направим борбен мач, за да покажем, че не сме тук като туристи.", коментира Акрапович.

"Ние имаме достатъчно играчи на всички позиции и можем да правим ротации. След толкова мачове, натрупали се на отбора, е нормално да се опитам да променя някои неща. Не толкова по отношение на тактиката, колкото по отношение на футболистите, които ще играят. Нуждаят се от почивка. Някои бяха болни, други контузени. Всичко това трябва да го имам предвид. Искам една здрава конкуренция."

"Отборът на "Клуж" е организиран и опитен, играе отлично на контраатака. Трябва да се опитаме да неутрализираме техните качества, но да не забравим да покажем и нашите."