на живо

Шеф в ЦСКА с интересни разкрития (ВИДЕО)

Александът Тодоров все още вярва, че дружеството може да бъде оздравено

Изпълнителният директор на ПФК ЦСКА Александър Тодоров опроверга твърденията, че повечето задължения на дружеството са натрупани по негово време и показа съответните документи, доказвaщи, че това се е случило именно при ръководството на "Титан".

„За четири години, задълженията на ЦСКА са станали от 8 милиона лева на 36 млн. Интересно, нали?! Някой ще каже нещо друго? Документи, подписани от кой? Г-н Венцислав Живков.”

Тодоров показа и документи от Национална агенция по приходите, според който две фактури, издавани по времето на "Титан", на обща стойност близо 6,5 млн. лева не са били признати. Те са били издадени за строителни дейности на базата на „червените” в Панчарево, както и за почистване на стадион „Българска армия”.

Изпълнителният директор заяви, че все още се обсъждат варианти за бъдещето на ЦСКА, като според него най-правилно е оздравяване на съществуващото дружество.

„Трудно е това дружество ПФК ЦСКА да се зачеркне с лека ръка. Казвам го най-отговорно. То е разковничето за продължаване на съществуването на ЦСКА като клуб.”

Тодоров добави и че задълженията на „армейците” са били значително намалени.

„От 42 млн., за 2 години правим 22 млн., тоест почти наполовина сваляме задълженията на ЦСКА.”

Част от дълговете са били намалени чрез преговори, а ефективно са били изплатени 6 млн. лева.