на живо

Александър Томов се срещна с Васил Божков

Бившият собственик Томов е оптимист за бъдещето на ЦСКА

btvnovinite.bg

Популярни привърженици на ЦСКА и фенклубове от цялата страна изпратиха писмо до бившия собственик на клуба Васил Божков с молба й да се завърне и да спаси клуба. Синът му Антон Божков , който често се появава на Българска армия, обаче, каза пред БТВ, че баща му няма никакво намерение да се връща във футбола.

Според други информации обаче, Божков и негови партньори имат намерение да поемат закъсалия клуб. Бившия собственик Александър Томов се срещна с Божков и каза, че бъдещето пред ЦСКА е оптимистично.

Васил Божков се срещна със запалянковци на червените в своя офис. На нея от страна на феновете присъстваха Димитър Ангелов-Дучето, Дани Петков, Венци Вучев, както и председателят на фенклуб "ЦСКА 1990" Васил Бурановски, членът на Управителния съвет на "армейците" Борис Калоянов, журналистът Георги Атанасов и архитект Ивайло Мишев от сдружението "ЦСКА Завинаги".

След разговорите запалянковците бяха оптимисти, но обявиха, че все още не може да се каже нищо конкретно.

Утре предстои общо събрание на ЦСКА, на което най-накрая се очаква появата на собствениците и повече яснота за отнетия лиценз на червените.