на живо

Алексис Санчес релаксира с кучетата си преди мача с "Лудогорец" (СНИМКА)

Атом и Хъмбър са най-популярните четириноги в "Инстаграм"

Нападателят на "Арсенал" Алексис Санчес използва и малкото си свободно време за пълноценна почивка. А какво по-хубаво от прекарване с най-добрия приятел на човека - кучето. Е, чилийският национал е щастливец, защото си има цели две - голдън ретрийвърите Атом и Хъмбър. 

Снимка: Instagram

Санчес обожава домашните си любимци, а преди няколко месеца той дори им направи собствен профил в социалната мрежа "Инстаграм". Вероятно това е най-известната двойка кучета в света, тъй като към момента Атом и Хъмбър имат над 28 хил. последователи. 

Снимка: Instagram

27-годишният футболист вярва, че хората трябва да се поучат от животните и да последват посланието им.

"Има една легенда, която разказва, че животните са свободни души, лишени от словесния дар на човека, които са дошли да покажат на хората стойността на техните действия, на солидарността, на приемането, на стойността на работата в екип .... и разбира се на любовта", споделя чилиецът.

На Санчес и компания им предстои да се изправят срещу българския шампион "Лудогорец" в сряда. Мачът от груповата фаза на Шампионската лига ще се излъчва пряко по bTV Action от 21:45 ч. Коментарното студио стартира точно в 21 ч.