на живо

Алесия, която засенчи Франк Рибери

Преводачката на французина е новата звезда в Италия

Преминаването на 9-кратният шампион на Германия по футбол Франк Рибери от "Байерн" Мюнхен в италианския "Фиорентина" само по себе си беше събитие.

Той беше приветстван на "Артемио Франки" като истинска рок звезда. Аплодисментите след появяването му дълго не стихнаха. Поне докато не започна... пресконференцията. Тогава Рибери остана на заден план.

Причината носи името Алесия Енрикес. 

Брюнетката се грижеше френският ас да разбира всичко. Излезе с него дори на терена и се усмихна притеснено, когато от трибуните се дочуха възгласи "Здравей, красавице!". 

За Алесия футболният свят в никакъв случай не е непозната територия! Всъщност тя често превежда на клубовете в Серия "А" и Лига 1. Енрикес присъства на пресконференцията преди мача на "Наполи" и ПСЖ от груповата фаза на Шампионската лига през сезон 2018/2019, след това при изяви на Марио Балотели като футболист на "Олимпик" Марсилия. До услугите на брюнетката са прибягвали още Дженаро Гатузо, Паоло Дибала, Пол Погба и куп футболисти от "Фиорентина", "Наполи" и "Сасуоло". Поне това разбираме от снимките ѝ в социалните мрежи.

Алесия възприема тази работа по-скоро като удоволствие. Може да бъде засечена на стадиона и в неработна обстановка, а като зрител на трибуните. Самата тя е тренирала фехтовка като дете. Обича да опознава света чрез пътувания, от които често публикува фотоси.

Сърцето ѝ обаче е заето! При това пак по футболна линия. Тя е във връзка с Матео Талиакарне. 

Името едва ли ви е познато, но по-запалените футболни почитатели ще се сетят, че са го виждали. В последните години той работеше като административен директор на "Наполи" и беше техен представител при тегленето на жребии за европейските клубни турнири. От новия сезон той изпълнява тази длъжност в "Интер".