на живо

Алпака на терена, счупен трофей и още футболни куриози на годината (ВИДЕО)

Пандемията не попречи на 2020 г. да ни предостави щури моменти

Алпака на терена, счупен трофей и още футболни куриози на годината (ВИДЕО)

Пандемията с коронавирус не попречи на 2020 г. да ни предостави щури моменти по футболните терени, а и на трибуните.

Главни герои в традиционната рубрика "Как не я вкара, човече?!" сега са Рахийм Стърлинг от "Манчестър Сити", който помогна на "Олимпик" Лион да елиминира англичаните от Шампионската лига, Роберто Галярдини от "Интер" с фамозния си пропуск срещу "Сасуоло" в мач, завършил наравно – 3:3, и смятаният за голям талант Астер Вранкс от белгийския "Мехелен". Последният се постара да бъде запомнен!

Не липсваха и култови автоголове. Като този на вратаря на френския втородивизионен "Гренобъл" Брис Моблю, може би заложил на точен резултат срещу "Каен" (0:2).

Петер Анкерсен от "Копенхаген" също заложи много, но в друг смисъл. Малшанс срещу хърватския "Риека"... Кошмарното е, че повече попадения в двубоя от Лига Европа нямаше.

Междувременно в лагера на Франция бяха като децата. Ушите на Стивън Нзонзи знаят най-добре!

Отборът на "Генк" пък бе спрян от гредите на три пъти... в една и съща атака срещу нашия герой Вранкс и компания.

А Нощния крал от "Игра на тронове" се появи в трибуните на "Локомотив" Москва - "Енисей". Липсваха само драконите отсреща...

В Англия нямаше дракони, обаче на терена нахлу… алпака. Имаме и куче, влизащо да изпълни пряк свободен удар в Турция.

Изпращаме луда година и се надяваме през следващата да ни върви повече от на отбора на "Зенит" Санкт Петербург. Макар че счупеното беше на късмет, нали? Дали важи за трофеите?