на живо

"Ами ако бяхме изпълнили корнер?": "Звезда" вкара на въображаем "Милан"

Треньорът Деян Станкович с асистенция към Павков

Instagram

Футболният "Цървена звезда" не успя да се класира за осминафиналите в Лига Европа. Сръбският гранд отпадна след два драматични сблъсъка с "Милан" и един... неотсъден корнер. Поне според феновете и футболистите. 

В края на реванша сръбският тим получи правото да изпълни ъглов удар, но съдията Мансано реши да сложи край на срещата преди това. Развоят на ситуацията очаквано предизвика гнева на футболистите, а и на феновете, които веднага създадоха конспиративната теория, че със сигурност звездата на тима Милан Павков е щял да отбележи с глава и да изхвърли "росонерите" от турнира.

И докато привържениците се заканваха на рефера, в "Звезда" решиха да разиграят ситуацията на тренировка. Корнера изпълни треньора Деян Станкович, а Павков наистина вкара с глава... на празна врата. 

Голът предизвика неистова радост във футболистите. Феновете, които бяха дошли на тренировъчното игрище на стадион "Райко Митич" в Белград (известен като "Мала Маракана"), за да поздравят любимците си за страхотното представяне в Лига Европа, въпреки отпадането, изпаднаха в истински екстаз. 

И си пожелаха следващия път ситуацията да се разиграе в истински мач!