на живо

Андре Шуберт не се притеснява от класирането преди срещата с Ювентус

Наставникът на Борусия Мьонхенгладбах запаси своето хладнокръвие преди предстоящата среща

Getty Images

Треньорът на Борусия Мьонхенгладбах – Андре Шуберт – демонстрира спокойствие преди срещата от група „D” на Шампионска лига между предвождания от него отбор и миналогодишния финалист в надпреварата – Ювентус. „Бианконерите” оглавяват класирането в групата с актив от 7 точки, докато срещу Борусия Мьонхенгладбах стои само една точка, която бе спечелена в миналия кръг, при нулевото реми отново в мач със „Старата госпожа”.

На пресконференцията преди двубоя, който ще бъде изигран на „Борусия Парк” в Мьонхенгладбах, временният наставник на тима сподели:

„Среща, която искаме да спечелим – това е начинът, по който приемаме мача. В крайна сметка ще видим какво ще се получи и как ще завърши двубоят за нас. Едва тогава бихме могли да си позволим да обърнем внимание на класирането, което за мен няма никакво значение преди самата среща.”

През това лято Андре Шуберт пое отбора на Борусия Мьонхенгладбах до 23 годишна възраст, подписвайки договор до 2018г. Той бе назначен на позицията „временен треньор” на представителния отбор, след подадената от Люсиен Фавр оставка в началото на сезона, след като тимът допусна 5 загуби в първите 5 кръга на „Бундеслигата” и поражение в първия мач от груповата фаза на Шампионска лига срещу Севиля с 3:0. След като пое първия отбор заплатата на Шуберт бе увеличена двойно – 30 000 евро месечно.

Срещата между Борусия и Ювентус ще може да гледате пряко на онлайн платформата VOYO.BG от 21:45 часа.