на живо

Ангел Петричев: Групата ни е достойна за Шампионска лига (ВИДЕО)

"Имаме сили да излезем от нея", категоричен е изпълнителният директор на "Лудогорец"

Lap.bg

Изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев вярва в доброто представяне на отбора в груповата фаза на Лига Европа. Той е оптимист, че българският шампион ще успее да се класира за следващата фаза, въпреки силните съперници. "Орлите" са в група с "Истанбул Башакшехир", "Хофенхайм" и "Спортинг" Брага.

"Ние сме в група, достойна за Шампионската лига. Ще бъде много трудно, но имаме сили да излезем от нея. Нашите съперници разполагат с много класни играчи и със сигурност имат големи амбиции. Аз обаче вярвам във възможностите на нашите момчета, защото те натрупаха доста опит в Шампионската лига и играха срещу именити съперници", коментира Петричев при заминаването на тима за Истанбул, където ще е първият мач от турнира за "Лудогорец" в четвъртък (14 септември).

"Очаквам във всички мачове да се радваме на сериозна подкрепа от страна на активните ни фенове. Най-много заявки за гостуванията имаме за Хофенхайм", допълни той и разкри, че около 200 привърженика ще подкрепят "Лудогорец" в Истанбул. 

Петричев разкри, че в момента няма индикации за входящи или изходящи тренсфери в клуба.