на живо

Ангел Петричев скочи на бой на Стойчо Стоилов

Изпълнителният директор на Лудогорец: Стоилов иска да се хареса на публиката на ЦСКА

БГНЕС

Грозна сцена се разигра в ложата на стадиона в Разград, където се игра двубояt от 10-ия кръг на "А" група между Лудогорец и Литекс. Изпълнителният директор на разградския отбор Ангел Петричев скочи на мениджъра на гостуващия тим Стойчо Стоилов, след като главният съдия Таско Тасков не отсъди дузпа за шампионите. Последва размяна на остри реплики. Впоследствие страстите бяха овладени.

След мача Петричев каза, че е изпуснал нервите си, защото Стоилов го е напсувал. "Съжалявам, изпуснах си нервите. Г-н Стоилов ме напсува и не успях да се въздържа. Преди мача видяхте, че не коментирахме нищо. Той се изказа изключително нагло по адрес на Лудогорец. Имам чувството, че се изказва така, защото се гласи за спортен директор на ЦСКА. Мисля, че иска да се хареса на публиката на ЦСКА. Всички знаем кой във времето е съдийски отбор. Но няма да коментирам нищо за съдията в днешния мач. Когато има подобна стилистика и псувни, няма как да си подадем с тези хора ръка. На г-н Стоилов няма как да му се извиня, защото ме напсува. На останалите хора във ВИП-а и на тези пред телевизионните екрани се извинявам," заяви изпълнителният директор на Лудогорец.

Според Стоилов Петричев също е използвал нецензурни думи, като уточни, че изпълнителният директор на Лудогорец се е намесил в негов спор с Кирил Домусчиев. "Аз съм готов да седна на една маса с Ангел Петричев пред журналисти и да говорим кой отбор е спечелил повече точки със съдийска подкрепа. Лудогорец е слаб отбор и дори не трябва да бъде в Топ 3 на "А" група," каза мениджърът на Литекс.