на живо

Ангел Стойков: Има поне 300 недоволни във възрастовата група (ВИДЕО)

"Ясно ми е от къде тръгва "скандалът", каза селекционерът на националния футболен тим до 18 години

Селекционерът на националният отбор по футбол до 18 години - Ангел Стойков, за пореден път отрече в тима да е имало скандали по време на приятелския турнир в Русия и той да е бил двама от своите възпитаници.

Информацията за такъв казус се появи преди дни, но бързо бе опровергана от БФС и от замесените страни. Стойков заяви, че е наясно от къде тръгват слуховете и намекна, че може да е от недоволен играч, който не е попаднал в сметките му.

"Нито има скандали, нито има бити, пребити, извадени от национални отбори завинаги, за кратко. Няма драми, всичко е напълно нормално. Лошото е, че около този отбор винаги има скандали. Моята цел е да се изкорени това и да говорим само за спортно-техническия аспект. Ясно е от къде идва такава информация, но нямам намерение да се занимавам и да си хабя енергията с дребни души", заяви категорично той при завръщането на тима у нас.

"Много ми е интересно този човек дали си дава сметка какви тревоги поднесе на родителите на тези момчета, които неволно са намесени в "скандал". Това са две от най-възпитаните и кротки момчета, но, заради личния интерес, сме загърбили всичко останало. С това си мисля, че темата трябва да приключи. Всички са напълно здрави и нека всички бъдат спокойни за синовете си в националния отбор. Колко състезатели се състезават до 19 години? 16 отбора по 20, грубо са 320. Колко национала има? Около 300 има недоволни. Четвърта възраст водя, може да си направите сметка", допълни Стойков.