на живо

Английски национал раздава юмруци пред бар (ВИДЕО)

Джордън Пикфорд се сби с фенове на "Нюкасъл"

Getty Images

Вратарят на английския национален отбор и "Евертън" Джордан Пикфорд не пести юмруци не само за да спаси вратата си по време на футболен мач, но и докато се бори за честта на близките си пред... пъб. 

В неделя срещу понеделник, когато стражът получил почивка след победата над "Уест Хем", той решил да разпусне в местен бар. Пикфорд се забавлявал със своята компания до ранните часове на следващия ден. Вратарят изпил няколко бири, твърдят очевидци.

Според английските медии през цялата вечер друга компания в бара, съставена от фенове на "Нюкасъл" му подмятала, че има "кашкавалени пръсти" и му показвали неприлични жестове. 

Пикфорд сдържал нервите си в бара, но когато понечил да отиде другаде и чул подмятания към приятелката и родителите си, нервите му не издържали.

В клиповете се вижда как футболистът раздава юмруци, докато част от компанията му се опитва да го спре. 

Вратарят, който стана герой за Англия, след като се представи отлично на световното първенство в Русия и помогна на тима да стигне до четвъртото място, както и да постигне първата си победа след изпълнение на дузпи на Мондиал, очаква решението на клубния си тим след инцидента. От "Евертън" още не са обявили дали ще накажат своя футболист.