на живо

Папарашка снимка: Анна Курникова и Енрике Иглесиас вероятно пак ще стават родители

Три години след като роди близнаци, бившата тенисистка изглежда отново е бременна

Getty Images/Guliver Photos

Многолюдната фамилия Иглесиас продължава да се множи. Този път обаче новият наследник се очаква в семейството на един от синовете на Хулио – Енрике, плод на любовта му с филипинската манекенка Исабел Прейслер.

44-годишният Енрике очаква третата си рожба заедно със своята любима – бившата звезда на женския тенис Анна Курникова. Двамата са заедно от почти 19 години, а на 16 декември 2017-та, 38-годишната рускиня направи на себе си и на половинката си най-прекрасния, макар и малко подранил, коледен подарък – роди близнаците Николас и Луси.

Снимка: Instagram

Тогава хубавата Анна и Енрике успяха почти до раждането да запазят в тайна появата на бял свят на сина си и дъщеря си. Сега, испанското списание „Hola“ публикува кадър, на който Курникова очевидно е в напреднала бременност, а дали бебето е едно, това ще се разбере съвсем скоро.

Снимка: Instagram

Анна и Енрике живеят в Маями, САЩ и са считани за една от най-красивите двойки в света на шоубизнеса и спорта. Снимката на иберийското издание на Курникова с наедрялото коремче пък е направена на яхта именно в града от щата Флорида. Почти от две десетилетия, двойката успява да опази в голяма степен личния си живот от медиите и много рядко допуска публичност.

Снимката на бременната Анна, както и подробности за живота на семейството - четете на сайта LadyZone.bg.