на живо

Ансамбълът пред bTV: Равносметка и пожелания (ВИДЕО)

Грациите ни с ексклузивно празнично интервю

Ансамбълът пред bTV: Равносметка и пожелания (ВИДЕО)

Ансамбълът по художествена гимнастика изпраща изключително успешна година, в която спечели олимпийска квота за игрите в Токио 2020 и световна титла от шампионата на планетата в София. Грациите дадоха ексклузивно интервю пред bTV, в което направиха равносметка на отминаващата 2018 г. и си пожелаха идната да е дори по-силна.

"2018 г. беше изключително тежка за нас. По-тежка от миналата, защото преминахме през много препятствия, но успяхме да се преборим и все пак взехме квота за Олимпиадата. Имаме още две години, в които можем да продължим да се трудим по същия начин и да покорим върха, за който мечтаем", сподели Елена Бинева.

"Със сигурност най-щастливият момент беше когато бяхме на първото място на световното първенство в София. Най-трудни моменти смятам, че имаме прекалено много, за да отличим само един. Точно те са важни, за да станем един отбор, за да вървим напред и нагоре", добави Стефани Кирякова.

"На някои състезания допускахме доста грешки, които се опитахме да коригираме с времето. Не успяхме да ги коригираме много, но се надяваме следващата година да играем без грешка навсякъде", каза Мадлен Радуканова.

"През 2019 г. за отбора си пожелаваме най-вече да сме здрави и да имаме много късмет, за да можем да постигаме още повече успехи. На всички хора пожелавам весели празници. Те също да са здрави и много, много щастливи", завърши Лаура Тратс.

Тагове: