на живо

Антъни Джошуа сбъдна детската си мечта (ВИДЕО)

Световният шампион пя в нощен клуб с любимата си музикална група

Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа сбъдна една от детските си мечти - да се качи на сцената на нощен клуб и да пее заедно с групата So Solid Crew. Британецът, който се очаква да се изправи срещу Кубрат Пулев в следващия си мач, публикува видео в социалните мрежи как реди рими на песента 21 Seconds с любимите си музиканти.

За Джошуа годината се очертава доста натоварена, но въпреки това той намери свободно време, за да се качи изненадващо на сцената по време на популярно събитие в заведението Garage Nation в Лондон.

 
 
 
View this post on Instagram

Turn up the bassline. I got 21 seconds to chat this rhyme in time

A post shared by Anthony Joshua (@anthonyjoshua) on

До 14 февруари щабовете на шампиона и на Кобрата трябва да се разберат за мач за световната титла на Международната боксова федерация (IBF). Ако това не се случи, IBF вероятно ще организира таен търг за организатор на срещата.

Джошуа и промоутърът му Еди Хърн държат на всяка цена битката с Пулев да се проведе на тяхна територия - в Лондон. Според източници от двата щаба, Пулев настоява за неутрален терен, като приоритет за него и екипа му остава Истанбул. Има разминаване и за датата на двубоя. Джошуа иска 30 май, а българинът - 6 юни.

Преди няколко дни обаче Хърн обяви пред "Скай спортс", че преговорите са на финалната права и срещата ще бъде в Лондон през юни, най-вероятно на стадиона на "Тотнъм".