на живо

Антов: Да играеш на "Олимпико" е сбъдната мечта (ВИДЕО)

"Надявам се да предстои всичко най-хубаво"

Антов: Да играеш на "Олимпико" е сбъдната мечта (ВИДЕО)

Капитанът на ЦСКА Валентин Антов заяви при завръщането на тима от Швейцария, че да излезе срещу "Рома" на "Олимпико" е сбъдната мечта. Той благодари на феновете за подкрепата, след като стотици дойдоха пред Летище София, за да поздравят любимците си.

Късно снощи "армейците" победиха "Базел" с 3:1 и се класираха за груповата фаза на европейски клубен турнир за първи път от сезон 2010/11.

"Много сме щастливи, това е един голям успех. Успяхме да зарадваме много фенове, както и самите себе си. Продължаваме да мечтаем и да се борим. Видяхме жребия. Надявам се да предстои всичко най-хубаво... Това са отбори на много високо ниво, цял свят ги знае. Гледаме ги по телевизията всеки ден. Показахме, че сме един добър отбор и колектив, който може да се противопостави на всеки. Да играеш на "Олимпико" е сбъдната мечта, поредната.", заяви Антов.

"Да играя за ЦСКА, както и да нося лентата, е голяма чест, но и голяма отговорност за мен. Надявам се да успявам да помагам на отбора. Като знаеш какви футболисти са носили тази лента, няма как да не излезеш и да се раздадеш на 200%."

"Нашите фенове са най-великите в България! Подкрепят ни навсякъде, сега се радвам, че ще успеят да ни гледат и на живо, защото доколкото разбрах ще има нещо като 30% от капацитета, така че те ще са със нас, което е от голяма полза.", завърши защитникът.