на живо

Антов: Винаги сме били сплотени, мечтаем за по-големи победи (ВИДЕО)

"Ще работим много, за да радваме хората и да идват все повече на стадиона"

Антов: Винаги сме били сплотени, мечтаем за по-големи победи (ВИДЕО)

Националът Валентин Антов не скри щастието си от успеха с 1:0 в световната квалификация срещу Литва, с който "лъвовете" сложиха край на серия от 9 мача без победа, продължила 10 месеца. Той изрази надежда, че отборът, воден от Ясен Петров, ще изиграе и по-силни мачове, ще постигне и по-големи успехи, за да радва хората и да има повече публика на стадиона.

"С Италия създадохме едно положение и отбелязахме. Днес имахме повечко, но не успяхме. Важното е, че победихме. Трите точки са за нас. Продължаваме напред.", започна наскоро преминалият в "Монца" бранител.

Снимка: Lap.bg

"Голът не влезе отначало, но запазихме спокойствие, продължихме да играем, дадохме всичко от себе си, търсихме до последно да отбележим и успяхме, за което сме изключително щастливи. Винаги сме били сполотени. Когато губим, трябва да сме най-сплотени. Със сигурност сме много щастливи."

"Определено това ни вдига малко самочувствието, кара ни да гледаме напред и да мечтаем за по-силни мачове и по-големи победи. Ще работим много и ще дадем всичко от себе си, за да радваме хората и да идват все повече на стадиона", каза още Антов.

Снимка: Reuters