на живо

Антов: Засега съм в ЦСКА, гледам ден за ден (ВИДЕО)

Защитникът не знае къде ще продължи кариерата си

Антов: Засега съм в ЦСКА, гледам ден за ден (ВИДЕО)

Националът Валентин Антов все още не знае къде ще продължи кариерата си. Това сподели защитникът, който се завърна в ЦСКА след пропадането на трансфера в италианския елитен "Болоня".

Талантът прекара втората част от миналия сезон под наем в Серия "А", където записа 5 мача с екипа на "червено-сините". Клубът обаче не активира откупната клауза след края на кампанията и Антов отново е на ст. "Българска армия".

"Чувството да съм с тази фланелка е доста познато за мен. Важното е да направя една добра подготовка и да видим какво предстои. Доколкото аз знам, засега съм тук. Ако се появи нещо, то не е в моите ръце. Аз гледам ден за ден, за да се подготвя и да бъда на максимално ниво, за да помогна на отбора.", заяви Антов на Летище "София" при завръщането на ЦСКА от подготвителния лагер в Австрия.

"В "Болоня" видях как действа едно от най-големите първенства в света. Видях много добри футболисти, видях как играят и тренират, така че мисля, че това беше много добър и полезен опит за мен и ще ми помогне в бъдеще."

"Ако имах възможност да остана в "Болоня", щеше да е хубаво, но такъв е животът. Това е футболът, понякога нещата не се случват както ние искаме. Вадя си необходимите поуки. Искам да надграждам и кариерата ми да продължи във възходящо ниво.", коментира юношата на "армейците".