на живо

Арестуваха Конър Макгрегър. Шофирал опасно своето "Бентли" за 200 000 долара

Тестовете за алкохол и наркотици на ММА боеца са отрицателни

Невъздържаният нрав на Конър Макгрегър го прати отново в... ареста. ММА боецът е бил спрян от полицията, а след това заведен в полицейския участък в Дъблин, тъй като е шофирал опасно. 

Ирландецът е бил със своето "Бентли", оценявано на близо 200 000 долара. Луксозното возило е било конфискувано от полицията, а след това, заедно с Макгрегър е освободено. 

От ирландската полиция съобщиха за инцидента, но не посочиха името на замесения заради защитата на личните данни. Потвърждението идва от говорителят на спортиста, който добави, че тестовете му за алкохол и наркотици са отрицателни.

От появили се кадри в социалните мрежи, за които се предполага, че са от въпросния инцидент, се вижда, че Макгрегър изпреварва несъобразено и кара в насрещното. 

Това не е първият инцидент, в който се забърква ирландецът, който през 2021 г. беше обявен за най-високоплатения спортист в света. Всъщност той има 18 нарушения в досието си. Повечето от тях са за опасно шофиране, но има и такива за побой и сексуално посегателство. 

Ако Макгрегър бъде осъден заради шофирането си този път, го грози ефективна присъда от 6 месеца или глоба от 5000 евро.