на живо

"Армията" отесня! Стотици фенове чакат с часове за билети за Берое - ЦСКА (ВИДЕО)

Привърженици предлагат срещата да се премести на Националния стадион

Огромни опашки за билети се извиха пред стадион Българска армия. Стотици привърженици на ЦСКА се заредиха пред касите в Борисовата градина часове преди те да отворят. Само минути пък бяха нужни наличните билети за полуфинала-реванш за Купата на България с Берое да се изчерпат.

Час и половина след отварянето на касите пропуски за Сектор А вече нямаше.

Цената за всички сектори на стадиона е 1 лев, като всеки фен се допуска да закупи максимум 10 билета. Това доведе до моментално изчерпване на наличните количества и продължително чакане да се напечатат още партиди.

В сряда касите на "Армията" работят до 19:00ч. В четвъртък работното време е от 10:00 до 16:00ч.

Докато чакаха, сред феновете бързо набра популярност идеята мачът да се премести на Националния стадион: "Има цяла седмица до срещата, което е достатъчно време да я преместят на Васил Левски, а вече закупените билети да важат за там"

Недоволство предизвика фактът, че имаше само 2 работещи каси. В момента стадион Българска армия има лиценз да приеме 15 000 души, а очакванията са много от желаещите да присъстват на мача с Берое да не успеят да влязат.

Сериозно задръстване се образува и на паркинга пред централния вход на стадиона, до който много хора се опитаха да стигнат с колите си.

Ето и видеото, което предоставиха наши зрители в рубриката "Аз, репортерът".