на живо

"Арсенал" абсолютен фаворит на букмейкърите срещу "Лудогорец"

Очакват българският шампион да си тръгне с празни ръце от "Емирейтс"

В сряда вечер "Лудогорец" ще изиграе третия си мач от груповата фаза на Шампионската лига. Разградчани гостуват на английския вицешампион "Арсенал" в един от най-тежките си мачове в турнира през настоящия сезон.

Водещите букмейкърски къщи определят съперника на "орлите" като абсолютен фаворит. Коефициентът на "Арсенал" за победа е 1.14, а този на "Лудогорец" - 23.00. Равенството е оценено на 9.00.

Българският шампион се намира в отлична форма. С пет поредни победи и средно по малко над 3 гола на мач "Лудогорец" заема второто място в класирането на Първа професионална лига. "Орлите" изостават на 2 точки от лидера "Левски", но са с мач по-малко.

"Арсенал" обаче също записва добри резултати в последно време. "Артилеристите" са в серия от 5 поредни успеха във Висшата лига.

С коефициент 1001 към 1 "Лудогорец" е сред отборите с най-невероятни шансове за спечелване на Шампионската лига. В тази класация компания на „орлите” правят „Динамо” Загреб, „Копенхаген”, „Ростов” и „Легия” Варшава.

Според букмейкърите грандовете „Барселона”, „Байерн” Мюнхен и „Реал” Мадрид” са с най-големи шансове за титлата. Техен триумф е оценен съответно на 4, 5 и 6 към 1.

Мачът между "Арсенал" и "Лудогорец" ще бъде излъчен пряко по bTV Action на 19 октомври (сряда) от 21:45 ч. Студиото преди двубоя започва в 21 ч.