на живо

Атанас Илиев: Това е един от най-важните ми голове (ВИДЕО)

"Чувството е неописуемо, за секунди забравяш къде си"

Атанас Илиев: Това е един от най-важните ми голове (ВИДЕО)

Националът Атанас Илиев, който отбеляза първия гол за "лъвовете" при гостуване на Италия от 1981 г. насам и донесе историческа първа точка за страната ни срещу този съперник в официален двубой, определи попадението си за 1:1 като едно от най-важните в кариерата му до момента. За Илиев голът в световната квалификация срещу европейския шампион е дебютен с екипа на България.

"За мен този гол е много ценен, защото е първи в официален мач и то срещу европейския шампион. Мисля, че това е един от най-важните ми голове до момента!", коментира нападателят.

Снимка: Reuters

"Не е изобщо лесно да се вкарва на европейския шампион. Играхме на контраатака и за наша радост отбелязахме. Ние тази ситуация си я коментирахме с Киро (Десподов), че може да се случи и да съм на точното място. За мой късмет бе точно на моя удобен крак и се радвам, че вкарах."

"Чувството е неописуемо, за секунди забравяш къде си. Отначало не успях да осъзная какво става. С никого не съм се чул и видял от "Асколи", не знам какво мислят, със сигурност са щастливи, а може и да не са. Надявам се този гол да ми даде самочувствие и да се отнасят добре с мен там."

Снимка: Reuters