на живо

"Атлетико" хвърля всичко срещу "Севиля"

Гледайте 1/4-финалните реванши за Купата на Краля в каналите на bTV Media Group

БГНЕС

Време е за решителните мачове, които ще определят полуфиналистите в турнира за Купата на Краля. Всички четири сблъсъка ще бъдат излъчени на живо в каналите на bTV Media Group.

"Атлетико" Мадрид ще има нелеката задача да отстрани "Севиля". Първата среща бе спечелена драматично от андалуския тим с 2:1 като гост, а реваншът със сигурност ще бъде повече от интригуващ. 

Мачът е тази вечер от 22:30 ч., пряко по bTV Action.

Домакините от "Севиля" гордо обявиха, че всички билети за двубоя са разпродадени. Това означава, че 40 хиляди души по трибуните на "Рамон Санчес Писхуан" ще направят незабравима атмосфера. 

"Дюшекчиите" са нуждаят от поне два безответни гола, но няма да могат да разчитат на голмайстора си от първата среща Диего Коста, който е с контузия. 

Купата на Краля остава единствения шанс за трофей през този сезон за отбора на "Атлетико" Мадрид. Играчите на Диего Симеоне не успяха да прескочат груповата фаза на Шампионската лига, а в момента се намират на 11 точки от лидера в Ла лига - "Барселона".

В сряда "Алавес" приема "Валенсия" от 22:00 ч. пряко по RING. "Прилепите" измъкнаха трудно победата в първата среща с 2:1.

"Реал" Мадрид - "Леганес" - 22:30 ч., сряда, пряко по bTV Action. Воденият от Зинедин Зидан тим също не успя да спечели лесно при гостуването си, като се наложи с минималното 1:0.

В четвъртък вечер ще бъде определен и последният полуфиналист в надпреварата. Носителят на трофея "Барселона" посреща градския си съперник "Еспаньол" на "Камп Ноу".  Мачът е от 22:30 ч. по bTV Action.

"Синьо-белите" шокираха каталунците с 1:0 в първия двубой. Очаква се рекордната покупка на "Барса" - Филипе Коутиньо, да направи официалния си дебют в състава на Ернесто Валверде.