на живо

Атмосферата в двата лагера след Байерн - Барселона (ВИДЕО)

Мюнхен в минорно настроение, Каталуния празнува

Getty Images

Феновете на Байерн Мюнхен, които се надяваха на чудо вчера, останаха разочаровани след отпадането на тима си. Баварците спечелиха срещата с 3:2, но отпаднаха от турнира с общ резултат 3:5, след 0:3 в първия мач.

Привържениците на немския тим наблюдаваха срещата навън, на по бира. Те бяха съкрушени от това, че отборът им напусна турнира на шампионите, но и доволни от победата във втората среща.

“Каква загуба? Днес ние победихме! Кой мач сте гледали? Спечелихме с 3:2, но като цяло Барселона бяха по-добри в двете срещи”, споделя Суни - привърженик на Байерн.

”Надявахме се на нещо тази вечер, но при 1:2 всичко беше приключило. Издънихме се в първата среща. Контузиите също изиграха важна роля.”, добавя друг фен – Штефан Зигмар.

”Очакван резултат. Разбира се, че се надявахме на чудо. При 1:0 имаше еуфория, но след изравнителния гол надеждите ни се изпариха.”, добавя Манфред Гойц.

Феновете на Барселона пък се бяха събрали на площад "Каналетес" и празнуваха.

"Това бе протоколен мач. Ще играем с Ювентус на финала и ще вдигнем трофея", казва членът на фенклуба на каталунците Серхи Диаз.

"Преди Гуардиола беше нашият крал, сега това е Луис Енрике", заяви радостният привърженик на Барселона - Ами Гина.