на живо

Аутуори напуска "Лудогорец"?

Колумбийските медии спрягат специалиста за "Атлетико Насионал"

Lap.bg

Пауло Аутуори ще напусне "Лудогорец", за да поеме колумбийския гранд "Атлетико Насионал", съобщават медиите в южноамериканската страна. Според публикуваните информациите, 62-годишният специалист вече води преговори с ръководството на "орлите" за разтрогването на своя договор.

Колумбийските медии твърдят, че Аутуори ще бъде обявен за нов старши треньор на "Атлетико Насионал" още в следващите часове.

Пауло Аутуори изведе "Крузейро" до триумф за Копа Либертадорес през 1997 година, а под негово ръководство "Сао Пауло" спечели трофея през 2005 година.

"Аутуори е обсъждан за наставник на"Атлетико Насионал". Нещо повече - твърди се, че той ще пристигне заедно с Виктор Уго Аристисабал като негов асистент. Те се познават от съвместния си период в "Сантос" през 1999 година", пише futbolete.com.

Бразилецът пое "Лудогорец" през изминалото лято, след като замени на треньорския пост Димитър Димитров-Херо, който преди това спечели шампионската титла с отбора.

"Орлите" стартираха с две загуби в групите на Лига Европа. Разградчани са на второ място във временното класиране на Първа лига, като изостават на две точки от лидера "Левски".