на живо

Аутуори: Не бяхме концентрирани

Мениджърът на "Лудогорец" няма обяснение за отпадането от МОЛ Види

Lap.bg

Мениджърът на "Лудогорец" Пауло Аутуори нямаше конкретно обяснение след отпадането на отбора си от Шампионската лига. "Орлите" отстъпиха с 0:1 на МОЛ Види и напуснаха турнира, като ще продължат в третия квалификационен кръг на Лига Европа.

"В края на първото полувреме отборът загуби концентрация и натрупа жълти картони. Не успяхме да се концентираме и затова загубихме мача. Получихме гол, когато бяхме с човек по-малко, а Георги Терзиев беше извън терена заради удара в главата", каза Аутуори.

Според него картоните на Върджил Мисиджан са оказали ключово влияние, но мениджърът на "Лудогорец" не е съгласен с показването им. Холандският нападател беше изгонен в 40-ата минута, след като 11 минути по-рано получи картон заради преместване напред в стената, а след това за симулация.

"Първият картон, който Върджил получи, беше без причина. Те можеха да правят груби нарушения, а Върджил беше изгонен заради интерпретация. Трябваше да ги накараме те да загубят баланс, а не ние да загубим", добави Аутуори.

"Урокът, който ни даде този мач, е да не губим концентрация. След победите и след загубите ни остава животът. Трябва да сме умни и да не повтаряме грешките, заради които не успяхме да се класираме. Животът продължава", завърши Аутуори.