на живо

Автобусът на футболния "Беласица" катастрофира, шофьорът почина

Той е получил инфаркт, съобщиха от Община Петрич

Автобусът на футболния "Беласица" катастрофира, шофьорът почина

Автобусът на футболния отбор "Беласица" катастрофира на магистрала "Тракия", край отбивката за Септември, заради инфаркт на шофьора, който впоследствие е починал. От Община Петрич съобщиха, че причината за смъртта му е инфаркт.

По чудо няма пострадали. Автобусът изкъртил бетонен кол от оградата край магистралата. Инцидентът е станал около 20:40 ч, в района на 70 км от "Тракия" по посока за София. Превозното средство отбило от платното и се е наклонило в канавката. В автобуса са пътували футболистите и треньорският щаб.

"Футболистите и треньорите, както и придружаващият ги екип, се чувстват добре физически. На място са и представители на ръководството на клуба - Иван Златински и Георги Петров. Община Петрич изпрати веднага втори автобус от гр. Пловдив, който да прибере мъжкия тим. С представители на отбора поддържа постоянна връзка кметът на общината Димитър Бръчков. Всички от отбора, които, пристигайки в Петрич, преценяват, че искат медицинска консултация отново, ще бъдат прегледани в болницата. ОФК "Беласица“ гостува на ФК "Оборище" в шести кръг на Югозападна трета лига. Петричани си тръгнаха с победа и добавиха към актива си трите точки.

Искрени съболезнования на семейството на починалия шофьор!

Светла му памет!", написаха от Община Петрич.