на живо

Автопаркът на Роналдо: 10 автомобила за 6 млн. паунда

Футболистът на "Ювентус" е ценител на бързите скорости

Reuters

Преди дни Кристиано Роналдо стана на 35 години и по този повод неговата любима Джорджина го изненада с чисто нов автомобил. 

Впечатляващият "Мерцедес-Бенц", модел AMG G63, е на стойност повече от 500 хил. паунда. Той беше опакован с голяма червена панделка. 

Той е 11-ото попълнение в гаража на звездата на "Ювентус". Футболистът открай време е известен като ценител на бързите скорости, за това не прави компромиси с автомобилите си. А той има точно 10!

"Ламборджини Авентадор" - 260 040 паунда

Роналдо притежава черния красавец от 2016 г., когато беше футболист на "Реал" Мадрид. Именно този автомобил е един от най-рекламираните на италианската компания. С него футболистът има под ръка 552 конски сили.

"Бугати Широн" - 1,85 млн. паунда

Роналдо го нарича "животно". Така го представи през 2017 г., когато го показа за първи път в "Инстаграм". Всъщност този автомобил има колекционерска стойност, защото в света са произведени само 500 бройки от него.

"Бугати Вайрън" - 1,7 млн. паунда

Не си истинска световна звезда, ако нямаш "Бугати Вайрън"! Роналдо закупи своето през 2016 г., малко след като изведе португалския национален отбор до титла от европейското първенство.

"Мерцедес AMG GLE 63" - 127 хил. паунда

С други думи - коледният подарък, който си направи футболистът през 2016 г. Под капака му има 612 конски сили!

"Порше Карера 911 Turbo S" - 140 хил. паунда

Роналдо се обзаведе с този автомобил още докато беше футболист на "Манчестър Юнайтед". От тогава той има възможност да пътува с 205 км/ч.

"Рейндж Роувър Спорт" - 100 хил. паунда

Португалецът използва високия джип, за да стига до тренировъчната база на "Ювентус" в последните месеци.

"МакЛарън Сена" - 1 млн. паунда

800 конски сили и максимална скорост от 208 км/ч. Роналдо може да си говори за автомобили с бившия пилот от Формула 1 Мика Хакинен, който има същото превозно средство.

"Шевролет Камаро" - 35 хил. паунда

Този автомобил не е от най-скъпите, но Роналдо го използваше често в Мадрид. Е, тогава трябваше да вози само 1, а не 4 деца.

"Ферари F12 TDF" - 350 хил. паунда

Португалецът наистина обича този автомобил и го ползва често. През 2017 г. той се сдоби с 1 от 799-те пуснати на пазара.

"Ролс Ройс Кулинан" - 330 хил. паунда

Понякога не бързината, а луксът изкушават португалеца. 5-метровият звяр пристигна в гаража на Роналдо през 2019 г. и впечатлява всеки, който е имал възможност да се докосне до него.