на живо

Аз съм Божидар Митрев. Или как феновете бършат сълзи

Капитанът на "Левски" получи подкрепа в социалните мрежи

Lap.bg

Безпрецедентна за родните футболни нрави подкрепа получи вратарят на "Левски" Божидар Митрев. Стражът допусна гол директно от ъглов удар при загубата с 0:1 от "Лудогорец" в събота - четвърта поредна за "сините" в шампионата. След последния съдийски сигнал на стадион "Георги Аспарухов" Митрев се разплака на терена и трябваше да бъде утешаван от съотборниците си.

В следващите часове в социалните мрежи набра скорост кампания с названието "Аз съм Божидар Митрев". Стотици привърженици на "Левски" изразиха подкрепа към капитана на тима, като поставиха негова снимка в профилите си.

По-късно се разбра, че позициите на стража остават стабилни и в спортно-технически план. Той продължава да бъде първи избор на треньора Делио Роси за предстоящите важни сблъсъци - в сряда срещу ЦСКА за първенството и в реванша от полуфиналите за Купата на България срещу "червените".

Без съмнение натежава и фактът, че с изключение на попадението от корнер Митрев се отличи със серия чудесни спасявания срещу "Лудогорец", включително и отразена дузпа на Клаудиу Кешерю.